delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250000 HUF

DB-004 Magas véralkohol szint éjszakai, csökkent látási viszonyok közötti szimulálása BAC: 0.15-0.25


44990 HUF
Ellenőrizd a szállítási időt

 

Magas véralkohol szint szimulálása csökkent látási viszonyok között BAC: 0.15-0.25

Drunk Busters Twilight szemüvegek magas véralkoholszintet szintet szimulálnak sötét lencsével. Minden szemüveget puha, szövet tárolózsákkal és instruktori feladatokkal (digitális formátumban) szállítunk. A termékekre a gyártó 5 év jótállást vállal.

Drunk Busters Twilight szemüvegek a szédülés, a csökkent éberség, a lassult reakcióidő, a zavartság, a vizuális torzulás, a változó mélységérzékelés, a kettős látás és a helytelen távolságbecslés hatásait szimulálják. Továbbá érzékeltetik a periférikus látás csökkenését, a lassuló döntéshozatalt és helyzetmegítélést valamint a koordináció hiányát.

Néhány embernél a bódult állapot egy ital elfogyasztása után már jelentkezik!

A bódult állapot létrejöhet alkohol és gyógyszer együttes kombinációja során is.

Az illegális kábítószer fogyasztás szintén kábult, bódult állapotot okoz, ugyanakkor a véralkohol szint továbbra is 0 marad.

Az "átlag" ember számára "átlagos" körülmények esetén elfogyasztott alkohol hatásait szimulálja leginkább ez a szemüveg, megközelítőleg BAC (Véralkohol koncentráció) 0.15-0.25 szinten.
  Magas véralkohol szint szimulálása csökkent látási viszonyok között BAC: 0.15-0.25 Drunk Busters Twilight szemüvegek magas véralkoholszintet szintet szimulálnak sötét lencsével. Minden szemüveget puha, szövet tárolózsákkal és instruktori feladatokkal (digitális formátumban) szállítunk. A termékekre a gyártó 5 év jótállást vállal. Drunk Busters Twilight szemüvegek a szédülés, a csökkent éberség, a lassult reakcióidő, a zavartság, a vizuális torzulás, a változó mélységérzékelés, a kettős látás és a helytelen távolságbecslés hatásait szimulálják. Továbbá érzékeltetik a periférikus látás csökkenését, a lassuló döntéshozatalt és helyzetmegítélést valamint a koordináció hiányát. Néhány embernél a bódult állapot egy ital elfogyasztása után már jelentkezik! A bódult állapot létrejöhet alkohol és gyógyszer együttes kombinációja során is. Az illegális kábítószer fogyasztás szintén kábult, bódult állapotot okoz, ugyanakkor a véralkohol szint továbbra is 0 marad. Az "átlag" ember számára "átlagos" körülmények esetén elfogyasztott alkohol hatásait szimulálja leginkább ez a szemüveg, megközelítőleg BAC (Véralkohol koncentráció) 0.15-0.25 szinten.
Iratkozz fel a(z) Részegszemüveg hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250000 HUF
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás